Werkwijze

Horeca Wijnkopers levert wijn aan succesvolle Horecaondernemers. Leveringen komen direct vanaf de wijnboer en worden in Nederland na douane-administratie meteen afgeleverd bij de klant. Per pallet (of meer) bestellen is daarmee verreweg het voordeligst. Voorraden zijn dus wat groter, maar de besparing op inkoop is nog vele malen groter.

Werkwijze:

  • Jij geeft aan naar welke wijn je op zoek bent. Prijs, land, druif, etc., alles is mogelijk;
  • Horeca Wijnkopers zoekt een passende wijn en stelt een offerte op;
  • Proefflessen worden¬†eventueel besteld;
  • Is de wijn naar wens? Vanaf dan kan het logistieke proces in werking worden gesteld;
  • Offerte wordt bevestigd middels voldoen van bedrag;
  • Wijnproducent zorgt dat wijnen klaar staan om afgehaald te worden door transporteur;
  • Horeca Wijnkopers ontvangt wijnen en voldoet papierwinkel;
  • Uitlevering van de wijnen op vooraf afgesproken dag;
  • Uitserveren van uniek product dat hogere kwaliteit heeft en een grotere marge oplevert.

Op zoek naar goede doch betaalbare wijn? Zelf een mooie wijn geproefd die je graag in je horecabedrijf schenkt? Horeca Wijnkopers heeft jarenlange ervaring in het onderhandelingsspel, waardoor de inkoopprijs daalt. Daarnaast wordt het logistieke proces, de papierwinkel richting douane, belastingdienst, productschap wijn en het afvalfonds verpakkingen geregeld.

Door het herinrichten van de logistieke wijnketen kan er een grote besparing op de inkoop van wijn voor de horeca gerealiseerd worden. Een percentages tussen 15-39% besparing op inkoop van wijn is makkelijk haalbaar.

Wij werken niet met contracten of verplichtingen. Of je nu eenmaal een bestelling plaatst of elke week, bij ons ben je vrij.